Har du bilder, oppskrifter, mønster eller noe annet du vil dele med oss? Send en mail ved å trykke på brevet nede på siden. Blir veldig glad for alt som kommer inn.

mandag 23. november 2009

Små gaveesker......


Disse små gaveeskene er jo så søte, og kan brukes til mye. Du kan fylle dem med småsjokolader, som smykkeeske, eller annet du vil. De er også fine å bruke som julekalender:) Men da må man lage 24 stykk da:) De er enkle og kjappe å lage, og under ser du fremgangsmåten.

Kutt papiret på 11 x 14 cm, og sett dobbelsidig tape på hele den ene kortsiden, litt ut på den ene langsiden, og midt på den andre langsiden.


Fjern tapepapiret, men la det sitte igjen på den tapebiten som er midt på den ene langsiden. Rull den sammen som en "dorull", kortside mot kortside.


Klem sammen rullen i bunnen, der du har fjernet tapepapiret.


Nå fyller du det du vil ha i den. Om det er godis eller diamanter:)
Fjern så papiret på den tapebiten som er igjen, og klem sammen. Den blir da motsatt av andre enden, slik at det blir en trekant...


Da er det bare pyntingen som gjenstår:) Av erfaring vet jeg at dobbelsidig tape ofte åpner seg etter en liten stund, så jeg lager hull og trer i bånd eller hampetau. Man kan jo sette i brads også da. 

Ingen kommentarer: