1 l mel
1 1/2 dl sukker
3 ss vaniljesukker
1 ts bakepulver
5 dl flytende margarin
Glasur:
2 1/2 dl melis
1 ss flytende margarin
2 ss vaniljesukker
litt vann
1 1/2 dl sukker
3 ss vaniljesukker
1 ts bakepulver
5 dl flytende margarin
Glasur:
2 1/2 dl melis
1 ss flytende margarin
2 ss vaniljesukker
litt vann
Bland sukker, mel, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett flytende margarin og kna sammen deigen. Er den løs, tilsettes litt mer mel (margarin om motsatt)
Kjevle den ut så den er 3/4 cm tykk, trykk ut kakene i valgfri kakeform (pepperkakeformer) og stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 10 min. De skal bli litt brune i kantene.
Når de har avkjølt seg litt, sikt melis over.
Ha så på glasuren (ikke over hele kaka da) og pynt med en sølvkule f.eks...før glasuren stivner.
Kjevle den ut så den er 3/4 cm tykk, trykk ut kakene i valgfri kakeform (pepperkakeformer) og stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 10 min. De skal bli litt brune i kantene.
Når de har avkjølt seg litt, sikt melis over.
Ha så på glasuren (ikke over hele kaka da) og pynt med en sølvkule f.eks...før glasuren stivner.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar