6 dl melk
3 dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 ss margarin
Kok opp melk i en stekepanne. Tilsett sukker og vaniljesukker. La blandingen koke ved svak varme, og rør hele tiden.
Når massen begynner å tykne, haes smøret i.
Massen skal være gylden brun, og ganske tykk.
Den må koke i 30-40 minutter. Avkjøles og trilles til kuler. Legges til avkjøling igjen.
Pakk dem inn i cellofan, og opp i et kremmerhus, og du har en koselig gave. Eller du kan henge den opp i vinduet eller på veggen hos deg selv:)

2 ts vaniljesukker
2 ss margarin
Kok opp melk i en stekepanne. Tilsett sukker og vaniljesukker. La blandingen koke ved svak varme, og rør hele tiden.
Når massen begynner å tykne, haes smøret i.
Massen skal være gylden brun, og ganske tykk.
Den må koke i 30-40 minutter. Avkjøles og trilles til kuler. Legges til avkjøling igjen.
Pakk dem inn i cellofan, og opp i et kremmerhus, og du har en koselig gave. Eller du kan henge den opp i vinduet eller på veggen hos deg selv:)

1 kommentar:
Å her var det mye SNADDER!;) Skal definitivt teste ut minst en av disse til jul!:):)
Legg inn en kommentar