Deilig julegodter, og perfekt til smågaver:
200 g marsipanmasse
200 g marsipanmasse
1/2 dl baileys
Mørk kokesjokolade
O'boy
Sånn gjør du:
Elt marsipan og baileys godt sammen. Evt smak til med mer likør. Trill ut kuler som glaseres i smeltet sjokolade. Trilles i sjokoladepulver mens de er fuktige.
3 kommentarer:
åååååå - jeg har en hel halvliter med baileys liggende - kan vel ikke dele disse kulene her med ungene *humre* men det må jo være helt perfekt til voksen-jul, som er det jeg skal ha i år. TUSEN TAKK for tips - skal lage en altered boks til moder'n med disse oppi, to fluer i en smekk. Kanon! :D Wooho, NÅ ble jeg inspirert, nå :D
disse skal jeg jammen prøve meg på...=)
men når man har laget de, bør de stå kaldt til de gis bort eller?
hvor lenge før kan man lage de... sån med tanke på at de skal holde seg gode? =)
hihi, spise de med en gang så de ikke går ut på dato ;)
Legg inn en kommentar